Όροι Χρήσης

Ιδιοκτήτης και Διαχειριστής αυτού του ιστότοπου

MyGreece.Travel

Κολοκοτρώνη 3, 10562 Αθήνα

T: +30 210 3635195

Email: [email protected]

Η εταιρία MyGreece.Travel εξετάζει και ενημερώνει (ανανεώνει) συνεχώς την ιστοσελίδα της. Παρόλη την προσοχή μας, υπάρχει περίπτωση να έχουν αλλάξει ενδιάμεσα κάποια δεδομένα. Για το λόγο αυτό δεν μπορεί να ληφθεί υπ΄όψιν η επικαιρότητα, η ακρίβεια και η πληρότητα των πληροφοριών. Το ίδιο ισχύει και για όλες τις ιστοσελίδες, οι οποίες συνδέονται με δεσμούς (link). Η εταιρία MyGreece.Travel δεν είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, οι οποίες έχουν μια τέτοιου είδους σύνδεση.
Η εταιρία Η εταιρία MyGreece.Travel διατηρεί το δικαίωμα να πραγματοποιεί αλλαγές ή προσθήκες στις ήδη υπάρχουσες πληροφορίες.
Το περιεχόμενο και η δομή των ιστοσελίδων της MyGreece.Travel προστατεύονται από τα πνευματικά δικαιώματα και από άλλους εμπορικούς νόμους.

Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων της ιστοσελίδας χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση της MyGreece.Travel.Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας – Εμπορικά σήματα

Το σύνολο του περιεχομένου της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά, κειμένων, ειδήσεων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδιαγραμμάτων, απεικονίσεων, παρεχόμενων υπηρεσιών και γενικά κάθε είδους αρχείων αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας, με εξαίρεση τα ρητώς αναγνωρισμένα δικαιώματα τρίτων.

Συνεπώς, απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, «φόρτωση» download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, εν όλω ή εν μέρει ή περιληπτικά του περιεχομένου της ιστοσελίδας με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς, χωρίς την προηγούμενη ρητή έγγραφη άδεια του MyGreece.Travel ή του εκάστοτε δικαιούχου.

Κατ’ εξαίρεση, επιτρέπεται η μεμονωμένη αποθήκευση και αντιγραφή τμημάτων του περιεχομένου σε απλό προσωπικό υπολογιστή για αυστηρά προσωπική χρήση, χωρίς πρόθεση εμπορικής ή άλλης εκμετάλλευσης και πάντα υπό την προϋπόθεση της αναγραφής της πηγής προέλευσής του, χωρίς αυτό να σημαίνει καθ’ οιονδήποτε τρόπο παραχώρηση δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας.

Ότι άλλο περιλαμβάνεται στις ηλεκτρονικές σελίδες του Δικτυακού μας τόπου και αποτελεί κατοχυρωμένα σήματα και προϊόντα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων ανάγεται στη δική τους σφαίρα ευθύνης και ουδόλως έχει να κάνει με τον δικτυακό τόπο της MyGreece.Travel.

Η MyGreece.Travel σέβεται την ιδιωτική σας ζωή

Η προστασία της ιδιωτικής ζωής σας κατά την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι ένα σημαντικό μέλημα στο οποίο δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διάρκεια των επιχειρηματικών διαδικασιών μας. Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται κατά την επίσκεψη στις ιστοσελίδες μας υποβάλλονται σε επεξεργασία από εμάς εμπιστευτικά και σύμφωνα με τις νομικές διατάξεις.

Η προστασία των δεδομένων και η ασφάλεια των πληροφοριών είναι μέρος της πολιτικής της εταιρίας μας.

Η ιστοσελίδες της MyGreece.Travel μπορεί να περιλαμβάνουν συνδέσμους προς άλλους δικτυακούς τόπους οι οποίοι δεν καλύπτονται από την παρούσα δήλωση.

Ασφάλεια

Η MyGreece.Travel λαμβάνει μέτρα ασφαλείας για την προστασία των δεδομένων σας κατά της χειραγώγησης, απώλειας, καταστροφής ή άνευ αδείας πρόσβασης ή απαγορευμένης διάδοσης. Τα μέτρα ασφαλείας μας βελτιώνονται συνεχώς σύμφωνα με την τεχνολογική εξέλιξη.

Ελευθερία επιλογής

Θα θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σας για να σας ενημερώνουμε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και να ζητήσουμε ανάλογα τη γνώμη σας. Εξυπακούεται ότι η συμμετοχή σας σε τέτοιες ενέργειες είναι εθελοντική. Σε περίπτωση που δεν το αποδέχεστε, μπορείτε να μας το ζητήσετε ανά πάσα στιγμή, ώστε να αποκλείσουμε τη χρήση των δεδομένων σας ανάλογα.


Άδεια Χρήσης
Εάν θέλετε να πάρετε άδεια χρήσης του περιεχομένου των ιστοσελίδων της MyGreece.Travel, παρακαλούμε γράψτε το αίτημά σας και στείλτε μας στο [email protected]

Περιγράψτε το περιεχόμενο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και τη μορφή που έχει. Παρακαλούμε συμπεριλάβετε την ακριβή ιστοδιεύθυνση του περιεχομένου που σας ενδιαφέρει.

Οι καλύτερες παραλίες της Κεφαλονιάς- Best Beaches Kefalonia GET PDF GUIDE

Κατέβασε τον οδηγό - Get the PDF guide.

We respect your privacy.