Εστιατόριο Familia

Familia7

 

 

Εκεί που αράζει το φέρυ (δρομολόγιο Σάμη-Αστακό), άνοιξε ένας προσεγμένος και αρχοντικός χώρος που μπορείτε να απολαύσετε το μεζεδάκι σας και το ουζάκι σας.

Εκεί που σκάει το κύμα συγκεντρώνεται η παρέα και τα ζευγαράκια τώρα το καλοκαιράκι. Φαντασία και μεράκι είναι το μυστικό!
Όσο για την κουζίνα, τα εκλεκτά μεζεδάκια είναι να γλύφεις τα δάχτυλα σου. Το μενού περιέχει ότι λαχταρά η όρεξη σου (ψαράκι-μεζεδάκι-ψητά κλπ.) και μπορείς να το απολαύσεις από τις 11 το πρωί έως ακριβώς τα μεσάνυχτα. Σε λίγο καιρό θα μπορείς να απολαύσεις και το πρωινό σου, μιας και θα προστεθεί στο μενού της Familia.

Ιδιοκτήτης ο Σπύρος Βαγγελάτος! Ο σεφ Παναγιώτης δημιουργεί τις λαχταριστές νοστιμιές ενώ οι χαμογελαστές σερβιτόρες Κατερίνα (υπεύθυνη πρωινής βάρδιας)-Σταυρούλα-Λαμπρινή-Θοδώρα (υπεύθυνη απογευματινής βάρδιας) σας εξυπηρετούν με κέφι και σβελτάδα. Κοριτσάρες παιδί μου.

Εμείς σας συνιστούμε να δοκιμάσετε το εκλεκτό μενού. Κάντε μια στάση στην Σάμη, λίγο μετά από το μπανάκι σας στην Αντίσαμο και θα μας θυμηθείτε!

 

Στοιχεία Επικοινωνίας
Διεύθυνση: Ακτή Μιαούλη 38, Σάμη
Τηλ.: (+30) 693 7613637
Facebook: Facebook Page
Οι καλύτερες παραλίες της Κεφαλονιάς- Best Beaches Kefalonia GET PDF GUIDE

Κατέβασε τον οδηγό - Get the PDF guide.

We respect your privacy.